Längtar du efter att få frid i själ och hjärta? Önskar du befria dig från gamla erfarenheter? Då är det här en kurs för dig där vi i en liten grupp undersöker vad som snärjer in oss och hur vi lättare kan gå vidare i livet. Allt du behöver är ett öppet sinne och ett öppet hjärta!

Kvällarna kommer att beröra olika ämnen utifrån deltagarnas livssituation. Det kan handla om fysisk eller psykisk obalans, utvecklande av slumrande potential, pågående eller avslutade relationer, arbete, missbruk, mm.

Tillvägagångssättet är att alla får komma till tals i tur och ordning och dela med sig av det som känns väsentligt att arbeta med. Charlotte hjälper till med guidade meditationer, coachning och uppställningar/konstellationer med deltagarna.

Charlotte har mångårig erfarenhet av att leda kurser i personlig utveckling, främst utifrån psykosyntes och Familjekonstellationer. Psykosyntesen är en holistisk psykologisk modell som ser till hela människan; en formad personlighet men också med själ och vilja och en inneboende potential. Metoden Familjekonstellationer sätter in individen i ett större sammanhang där vi är delar i olika system; familjen, arbetet, samhället, kroppen, psykiska aspekter, mfl.

Program: under planering

Fem  tillfällen under våren i Stockholm
Plats: Samtalsstudion, Karlbergsv 47

Tid: kl. 18.00-21.00
Investering: SEK 1600 + moms (tot. SEK 2000). Kan delbetalas.

Max 12 deltagare.

Anmälan till chp(at)care-of.se.

VÄLKOMMEN!
önskar
Charlotte Palmgren
se även www.care-of.se