Självmedkänsla och Familjekonstellationer 10-11 februari
med Charlotte Palmgren

”Att omfamna dig själv med värme och medkänsla är en stor gåva du inte bara ger till dig själv utan också till alla andra och världen!”

Vi har alla sidor som vi mer eller mindre tycker om hos oss själva. Kanske känner vi skuld eller skam och inre kritik inför våra tillkortakommanden. Tyvärr får det oss inte vare sig att bli bättre eller må bättre!

Med hjälp av Konstellationer kan du få belysa dina upplevda tillkortakommanden av dig själv och söka en försonande väg att se på dem. Lösningen är att istället för skuld och skam kunna acceptera det du kritiserar hos dig själv och istället uppleva en självmedkänsla som befriar.

Helgen omfattar eget inre arbete i form av reflektion, skriva och teckna, delande och konstellationer både i storgrupp och smågrupper.

Som ledare kommer jag, Charlotte, ge dig en trygg plats att utforska dig själv och där du blir varsamt omhändertagen. Med min långa erfarenhet av att leda kurser lägger jag upp ett program där alla kan delta på sina egna villkor.

Plats: Blå Vinden, Tomtebog. 6, Stockholm
Tid: lördag och söndag 10.00-17.00
Din investering: 1800 + moms för företagare (kan delbetalas 2 ggr)
Min. antal deltagare 8

Sista anmälningsdag: 15 januari

Frågor och anm. till Charlotte, info@svenskahellingerinstitutet.se